Mijn favorieten

Verkoop

Wilt u uw huis verkopen, laat u dan bijstaan door Lydia Becks. Dé kwaliteitsmakelaar die voor u op zoek gaat naar de beste koper!

Het verkopen van een huis is, zeker in de huidige markt, specialistisch werk. Becks Makelaardij beschikt als NVM makelaar over de beste tools en het grootste netwerk, zodat u zeker bent dat al het mogelijke wordt ingezet om de beste koper te vinden. Lydia Becks neemt u het werk uit handen, heeft overzicht en komt tot een optimaal resultaat.

Een verkoopopdracht begint met een kennismakingsgesprek, het vaststellen van de waarde en het uitbrengen van een verkoopadvies. Onderdelen van het verkoopadvies zijn: de vraagprijs, de wijze van presenteren, gebruik van verkoopkanalen en publiciteitsmogelijkheden.

Om uw woning onder de aandacht te brengen wordt onder andere gebruik gemaakt van Funda, Nederlands best bezochte huizensite. Alleen een NVM makelaar kan er voor zorgen dat uw woning de meest uitgebreide presentatie op de beste positie krijgt.

Nieuwsgierig naar de aanpak van Lydia Becks. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u overtuigen. 

  

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring