Mijn favorieten

Aankoop

Heeft u uw droomhuis al gevonden of heeft u hulp nodig om het te vinden? Laat u in beide gevallen begeleiden door uw eigen NVM aankoopmakelaar!

Juist in de huidige markt is het voor u als leek zeer lastig een goed beeld te vormen van het huizenaanbod.
Waarom staat de ene woning al zo lang te koop en wordt de andere snel verkocht? Is de vraagprijs wel correct en hoe zit het met het bestemmingsplan of de ontwikkelingen in de directe omgeving?

Het zijn allemaal vragen waar een aankoopmakelaar antwoord op kan geven. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het zoeken en vinden van een passende nieuwe woning en u begeleiden bij de aankoop.

Lydia Becks maakt gebruik van een uitwisselingssysteem voor huizenaanbod. Elke dag ontvangt zij volledig geautomatiseerd het laatste aanbod.
Daarnaast is haar persoonlijke netwerk een exclusieve bron van informatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Omdat zij zich elke dag op de huizenmarkt begeeft is zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Eenmaal een woning gevonden, dan verzorgt Lydia Becks de commerciële en juridische aspecten van de aankoop. Het onderhandelen en onderzoeken!
Alles wordt in het werk gesteld om uw vragen te beantwoorden of de realisatie van uw wensen mogelijk te maken. Indien nodig adviseert zij u over het inschakelen van de juiste specialisten zoals aannemers, bouwkundigen of juristen.

Nieuwsgierig naar de aanpak van Lydia Becks. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u informeren.