Mijn favorieten

Taxaties

Bent u op zoek naar een taxateur die gekwalificeerd is om voor alle geldverstrekkers en overheidsinstanties te mogen taxeren?

Lydia Becks is Registermakelaar-taxateur. Dit betekent dat zij is opgeleid en blijvend wordt bijgeschoold om te mogen taxeren voor alle in Nederland erkende geldverstrekkers en overheidsinstanties. Een taxatierapport van Becks Makelaardij is niet zo maar een waardebepaling. Het is een officieel document waarin goed onderbouwd is vastgesteld wat de waarde van een object of perceel is.

Er zijn twee soorten taxatierapporten. Informeer bij uw geldverstrekker welk taxatierapport u nodig heeft. Betreft het een rapport conform het model “financiering woonruimte” of heeft u een door het NWWI gevalideerd rapport nodig, bijvoorbeeld voor een hypotheekaanvraag met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Ook wanneer u inzicht wilt krijgen in de waarde van een object bij een boedelscheiding of voor de aangifte van successierechten, kunt u bij Becks Makelaardij vertrouwen op een onafhankelijk rapport.

Becks Makelaardij verzorgt alle rapporten voor een redelijk tarief en indien gewenst met spoed. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.